کانکس نانوایی | کانکس عرضه نان فانتزی | کانکس نانوایی سنتی

کانکس نانوایی

کانکس نانوایی
اشتراک گذاری :

همواره نان از دیرباز عضوی ثابت از سفره های ایرانیان بوده که دارای جایگاهی ویژه و به نوعی فرهنگی نیز در سنت مردم این کشور می باشد.هر شهری بنا به سنت ها و آئین خود دارای نان مخصوص به خود بوده که امروزه با مکانیزه شدن صنعت نان کمی پخت و پز محلی و سنتی آن تحت شعاع این صنعتی شدن قرار گرفته است. با این حال به علت مزایای فرآوانی که در نان های سنتی وجود داشته مردم همچنان خواها آن بوده و هر شهری در جهت حفظ فرهنگ های بومی خود تلاش می کند تا صادر کننده آن باشد. حال برای عرضه این محصول در سطح شهر های مدرن امروزی نیاز به یک فضای مشخص بوده که کانکس نانوایی برای این منظور طراحی و تولید شده تا هم فضایی ویژه برای عرضه این محصولات بوده و هم بگونه ای در دید عموم قرار گیرد تا متقاضیان از وجود چنین خدماتی مطلع شوند.

انواع کانکس نانوایی

در یک نوع تقسیم بندی می توان این گونه گفت که دو نوع کانکس نانوایی وجود دارد که یکی از آنها درواقع فقط عرضه نان را انجام داده و پخت آنها در محل های دیگری انجام می شوند، در این حالت معمولا داخل کانکس نانوایی تشکیل شده از ویترین های شیشه ای و قفسه های نان به همراه یک کانتر فروش که خریداران به داخل سازه مراجعه کرده و پس از انتخاب نان مورد نظر خود هزینه آن را به صندوق پرداخت می کنند. در این نوع کانکس فروشگاهی معمولا تنوع نانی که عرضه می شود بیشتر بوده و ممکن است چندین نوع نان را همزمان ارائه کنند.نوع دیگری از کانکس نانوایی نیز وجود دارد که هم فرآیند پخت و هم هم فروش نان در آنجا صورت می گیرد. در این حالت سازه از دو بخش اصلی مطبخ و صندوق فروش تشکیل می شود که بیشتر از 80 درصد فضای داخل به بخش پخت نان اختصاص یافته و فقط بخش کوچکی برای صندوق در نظر گرفته می شود.در این حالت مشتریان از جلوی درب سازه نان مورد نظر خود را انتخاب و خریداری کرده و دیگر مانند حالت قبلی فضایی برای مراجعه به داخل برای خریداران وجود ندارد. در این نوع معمولا یک درب پشتی نیز برای ورود آرد و تجهیزات وجود داشته و توجه به نظافت نیز از درجه اهمیت بالایی برخوردار است.

کانکس نان فانتزی

نان فانتزی نیز یکی از موارد مصرف خانوار های امروزی گشته که برای انواع ساندویچ های خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. کانکس نان فانتزی نیز مانند نانوایی نوع اول فقط جهت عرضه این محصول بوده و در کنار آن نیز معمولا نان های رژیمی و سنتی را نیز بفروش می رساند که خود روشی موثر در شناسایی انواع نان های محلی و بومی منطقه به شهر نشین ها محسوب میگردد.

محل کاربرد کانکس نانوایی

از این سازه معمولا برای عرضه نان های محلی و فانتزی در شهر های مدرن و در میان گذر های پر رفت و امد استفاده می شود و در مجموعه های بزرگ مانند پادگان ها یا دانشگاه ها نیز گاها بری طبخ نان مورد نیاز مجموعه اقدام به تهیه و تجهیز کانکس نانوایی از نوع دوم که در آن فضایی برای طبخ وجود دارد استفاده می گردد.همچنین در موارد فوریتی مانند زمان وقوع زلزله در شهر های آسیب دیده نیز جهت عرضه نان به ساکنین محله که ساختمان ها بنا هایشان تخریب و واحد های تجاری و تولید کننده نان آنها از کار افتاده معمولا از این سازه استفاده می شود.

 

گروه مهندسین راه کوشش - کانکس راکو


تمامی حقوق محفوظ است